Υπηρεσίες

Στο κατάστημα μας γίνεται ευκρινή και γρήγορη εκτίμηση ζημιών σε συνάρτηση με την άριστη επικοινωνία μας με τον εκάστοτε εκτιμητή της ασφαλιστικής εταιρίας, λόγω της πολυετούς μας αναγνώρισης στο χώρο επισκευής του αυτοκινήτου.

Η τεχνολογική και μηχανολογική μας γνώση συγχρόνως με το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας δίνουν τη δυνατότητα εγγύησης τριών ετών στα αποτελέσματα (επανα)βαφών καθώς και πολυετή εγγύηση και πιστότητα όσον αφορά τις (επανα)συγκολλήσεις και εφαρμογες των μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου.

Ικανοποιώντας τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με αναπτυγμένη την οικολογική συνείδηση, για σεβασμό στο περιβάλλον, γίνεται χρήση οικολογικών υλικών (ΜΗ τοξικων) και τελευταίου τύπου υδατοδιαλυτών χρωμάτων ανωτέρας ποιότητας.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα άμμεσης εύρεσης και χρήσης οποιουδήποτε ανταλλακτικού θα χρειαστεί για την επισκευή του αυτοκινήτου σε ποιότητα εργοστασιακού (γνήσιου) ή εναλλάξιμου (ιμιτασιόν) ακόμα και εργοστασιακού μεταχειρισμένου, πάντα κατόπιν δική σας επιλογής και δική μας συμβουλής, ευθύνης όπως και σωστής λειτουργίας του.

Επισης σαν ενεργά μέλη του Συλλόγου Επισκευαστων Αμαξωματων Αυτοκινήτων και υπό την αιγίδα και εποπτεια της ΕΟΒΕΑΜΜ ( ενιαια ομοσπονδια βιοτεχνων επισκευαστων αυτοκινητων μηχανηματων μοτοσυκλετων) σας αποδεικνύουμε με τον πιο έγκυρο τρόπο την εμπιστοσύνη σας στη δύναμη μας. Κάτι που σας εξασφαλίζει από οποιαδήποτε επικίνδυνη επισκευή και σας εγγυάται ταχεία και υπεύθυνη εργασία.

Η παροχή των υπηρεσιών μας συμπληρώνεται με κάθε είδους εργασία αντισκωριακής προστασίας, πλαστικοποιήσεις σασί, προστασία και γυάλισμα χρώματος, επισκευές και βαφές πλαστικών μερών κα.

Η συνεργασία μας με έμπειρους τεχνικούς γύρω από τη λειτουργία του αυτοκινήτου (μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ταπετσέρηδες, ψυκτικούς, κα.) στο περιβάλλοντα χώρο μας λύνει προβλήματα ζωτικής σημασίας τόσο σε εμάς όσο και σε εσάς.